Vela Venekorjaamo

Lasikuitu- ja vauriokorjaukset

Vela Venekorjaamo on lujitemuovikorjauksiin erikoistunut palveleva venekorjaamo. Yhtiö on perustettu vakaalle pohjalle, jossa yhdistyy 15 vuoden kokemus veneiden korjauksista, varusteluista, toimituksista ja asiakaspalvelusta, sekä kymmenien vuosien kokemus luotettavasta yritystoiminnasta. Tavoitteena on tarjota yritys- ja yksityisasiakkaille laadukasta, kustannustehokasta ja luotettavaa venekorjauspalvelua. Toimintaperiaatteena on hyödyntää jo käytössä olevia toimivia korjausmenetelmiä sekä luoda myös uusia, palvellaksemme asiakkaiden tarpeita entistäkin tehokkaammin. Toimintatavoillaan yritys takaa veneen korjauksen asiakkailleen helpoksi ja miellyttäväksi.

Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa: Alandia Vakuutus, Fennia, IF Vahinkovakuutus, LähiTapiola.

Tervetuloa Vela Venekorjaamolle!

Miksi valita Vela Venekorjaamo?

Ilmainen vauriokartoitus
Vauriokartoituksen pohjalta laaditaan korjaussuunnitelma sekä kustannuslaskelma.

Kilpailukykyinen hinta
Tarkoituksenmukaisiin materiaaleihin sekä kalustoon tehdyt investoinnit sekä vankka osaaminen mahdollistavat korjauksille kilpailukykyisen hinnan.

Vakuutusyhtiöiden suosittelema
Teemme veneiden vahinko- ja vauriokorjauksia eri vakuutusyhtiöille. Takaamme vahinkokorjauksen hoidon alusta loppuun tehden työstä samalla dokumentaation ja raportoinnin, sekä hoitaen myös asiakaspalvelun.

Asiantuntijuus
Vahva osaaminen veneiden korjauksista perustuu ammattitaitoisen henkilökuntamme pitkään kokemukseen ja alan koulutukseen. Asiantuntijuuteen sisältyy lisäksi osaaminen erilaisten veneiden käytöstä ja toiminnoista merellä, huoltotoimenpiteistä maissa sekä asianmukainen varustelu.

Laatu ja turvallisuus
Veneen korjaus toteutetaan ammattitaidolla ja laadukkaiden materiaalien avulla – huolellisella lopputuloksella.

Henkilökohtainen palvelu
Palvelun perustana on asiakkaasta huolehtiminen, joka merkitsee säännöllistä yhteydenpitoa ja tiedottamista korjausprosessin kulusta asiakkaalle sopivalla tavalla. Välikäsiä ei ole!

Tutustu kotisivuihimme klikkaamalla tästä >

Back to top