Satama ja talvisäilytys S-Marin Turku

Monipuolinen satama ja jopa 5000 m² lämmintä säilytystilaa

TÄYDEN PALVELUN TALVISÄILYTYS JA SATAMA

Hirvensalossa on Marina, joka täyttää useimpien kippareiden vaativimmatkin toiveet. Suojainen paikka omalle veneelle, kaikki palvelut ja lyhyt matka Airistolle. S-Marin sijaitsee suojaisessa Haarlan salmessa. Matkaa Airistolle on vain mailin verran. Satamassa syväys on 2 – 3,5 metriä ja tilaa on yli 200:lle veneelle. Autolla Turun keskustasta Hirvensaloon ajaa noin 15 minuutissa.

Laituripaikat ovat väljiä ja osa on varustettu välipuomein. S-Marinissa on myös seteli- ja korttiautomaatti, josta polttoainetta saa ympäri vuorokauden.

S-Marinissa ei ole pelkoa kutsumattomista vieraista, sillä alue on aidattu ja ympäri vuorokauden vartioitu. Alueelle pääsevät avaimilla ainoastaan venepaikan haltijat. S-Marinissa on yhteensä 5 000 m² lämmintä säilytystilaa, joten talviteloille sisä- ja ulkotiloihin mahtuu reilusti yli 300 venettä.

S-Marin on yksi Suomen korkeatasoisimmista ja laadukkaimmista Volvo-Penta myynti- ja huoltopisteistä, joten saat aina nopeimman ja parhaimman varaosapalvelun sekä viimeisimmän huolto-osaamisen. Moottorihuoltojen lisäksi S-Marinissa tehdään myös muut veneeseen liittyvät huollot ja korjaukset – ammattitaidolla ja ripeästi sekä veneilykauden että talvitelakoinninkin aikana.

Huoltolaiturissa voidaan käsitellä veneitä tehokkaasti ja turvallisesti: vene nostetaan vedestä parhaimmillaan muutamissa minuuteissa. Vedestä nousevat kaiken painoiset ja kokoiset veneet. Varmista huoleton kesä merellä S-Marinin huoltopalvelun kautta!

Back to top